Valokuvaus Milla von Konow
Suosittelut

Suosittelut

Kiitos Milla huippukuvista! Teit työn suurella sydämellä ja antaumuksella. Kuuntelit myös toiveet tosi tarkkaan. Onneksi olkoon pitkälle viedystä ammattitaidosta ja näkemyksellisestä tavasta tehdä työtä!
Robert J
Taikuri
Tarvitsin yritykseni verkkosivuille ja myyntikanaviin henkilö- ja yrityskuvia. Valokuvat ylittivät odotukseni! Milla onnistui hienosti saamaan juuri sen tyylin ja hengen kuviin, mikä tuntui omalta ja kaipasinkin. Milla on huippuammattilainen ja hänellä on hämmästyttävä kyky tunnistaa ja tuoda esille kuvauskohteen persoona ja tunnetila - tunnistin Millan kuvista itseni, mutta olin hämmästynyt, että ne tuntuivat niin omilta. Mukavan kuvauspäiväkokemuksen lisäksi sain monipuolisen kuvapankin yritykseni kuvatarpeisiin. Olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen. Suosittelen lämpimästi Millaa toteuttamaan yritykselle omannäköiset valokuvat!
Sari S
Toimitusjohtaja
Caprice Consulting
Milla onnistui tehtävässään täydellisesti. Valokuvauksesta sopiminen oli helppoa, koska Milla saa hyvin kiinni kuvattavan toiveista ja tarpeista. Tiedän, että hänellä syntyy visio, kun kerron, mitä tavoitellaan ja mihin käyttötarkoitukseen kuvat tulevat. Ei tarvitse jännittää yhtään.
Larissa R
Viestintäpäällikkö
Olen kiitollinen hyvästä palvelusta! Tarvitsin uuden yritykseni ilmeeseen sopivan henkilökuvan itsestäni. Löysin Millan profiilikuvauspalvelun netistä ykkösenä ja vielä parempaa, että sain sovittua kuvauksen seuraavaksi päiväksi. Kuvat ovat laadukkaat ja juuri sellaiset kuin toivoin!
Antti H
Toimitusjohtaja
Ihan mahtavan sarjan valokuvia olet luonut taikuri Robert Jägerholmin hahmoista! Selkeää ja hauskaa. Onnittelut!
Johanna Mäkelä
Sirkuksen tiedotuskeskus
Oli kyllä miellyttävä kokemus olla kuvattavanasi! Käsittelyssäsi ihan nuorruin. Vaikka olkapääni oli juuri leikattu ja oli vaikeuksia pukea ja poseerata, autoit takin päälle ja kuvauksessa unohdin vaivani. Kiitos!
Jorma H
NextInox
Kiitos! Olen hyvin tyytyväinen henkilökuviin ja kuvituskuviin, mitkä suunnittelit ja toteutit uuden yritykseni nettisivuille. Erikseen vielä haluan kiittää, miten mahtava idea ja toteutus oli ulkokuvauksissa!
Anna V
Anis Unlimited