Valokuvaus Milla von Konow
Suosittelut

Suosittelut

Milla onnistui tehtävässään täydellisesti. Valokuvauksesta sopiminen oli helppoa, koska Milla saa hyvin kiinni kuvattavan toiveista ja tarpeista. Tiedän, että hänellä syntyy visio, kun kerron, mitä tavoitellaan ja mihin käyttötarkoitukseen kuvat tulevat. Ei tarvitse jännittää yhtään.
Larissa Rima
Viestintäpäällikkö

Olen kiitollinen hyvästä palvelusta! Tarvitsin uuden yritykseni ilmeeseen sopivan henkilökuvan itsestäni. Löysin Millan profiilikuvauspalvelun netistä ykkösenä ja vielä parempaa, että sain sovittua kuvauksen seuraavaksi päiväksi. Kuvat ovat laadukkaat ja juuri sellaiset kuin toivoin!
Antti H
Toimitusjohtaja

Olet saanut kuviin meidän ihmisistä esiin sen sydämellisimmän puolen. Jotain taikaa sinussa on. Ja paljon taitoa myös! Henkilöstömme ja hallituksen jäsenien valokuvaus todella kannatti!

YritysEspoon väki

Ihan mahtavan sarjan valokuvia olet luonut taikuri Robert Jägerholmin hahmoista! Selkeää ja hauskaa. Onnittelut!

Johanna Mäkelä
Sirkuksen tiedotuskeskus

Kiitos! Olen hyvin tyytyväinen henkilökuviin ja kuvituskuviin, mitkä suunnittelit ja toteutit uuden yritykseni nettisivuille. Erikseen vielä haluan kiittää, miten mahtava idea ja toteutus oli ulkokuvauksissa!

Anna Virrantaus Anis Unlimited

Oli kyllä miellyttävä kokemus olla kuvattavanasi! Käsittelyssäsi ihan nuorruin. Vaikka olkapääni oli juuri leikattu ja oli vaikeuksia pukea ja poseerata, autoit takin päälle ja kuvauksessa unohdin vaivani. Kiitos!

Jorma H NextInox