Edustavat henkilöstökuvat ovat hyvä sijoitus yritykselle

Rennot ja hyväntuuliset henkilökuvat syntyvät vuorovaikutuksesta  Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara. Yrityksessä työskentelevät ihmiset kiinnostavat, nettisivut ovat kuin näyteikkuna yrityksen toimintaan ja ihmisiin. Henkilöstön on hyvä näkyä verkossa kasvoillaan, sillä yrityksen yhteystietoja haetaan nettisivuilta usein. Paitsi että henkilöstökuvat on hyvä pitää ajantasalla, myös laatuun kannattaa kiinnittää huomio. Asiakkaiden on helpompi…

Voikukka! Pientareelta pataan on ensimmäinen voikukalle omistettu ruokakirja

VOIKUKKA! Pientareelta pataan -keittokirja esittelee kaikille suomalaisille tutun, mutta monen inhoaman voikukan uudella tavalla. Kauniina, herkullisena, herkkänä ja maistuvana keittiön rikkaruohona.  Kirja palkittiin Vuoden kotimainen keittokirja 2020 -kisassa. Lue lisää Raadin mukaan kirja on modernin keittiön perusteos, joka kaivetaan esiin joka vuosi tiettyyn aikaan keväästä. Tekijöiden intohimo välittyy kirjan joka sivuilta.…

Jäteasemalla rokkaa, yrityskuvausta rennoin rantein

Seija Rosk'n Rollin jätehuollosta mesetteli: "Meillä olisi moninaisia yrityskuvaus -tarpeita. Olemme kasaamassa vuoden 2018 vuosikertomussivustoa, ja nyt ensihätään kuvia kaivataan sinne. Pyritään kuitenkin kuvaamaan aiheita, joista meillä muutenkin on ”kuvavajausta”, jotta kuvat olisivat mahdollisimman monessa hyödyksi." Unelmahomma. Kuvasin jo 2018 vuosikertomukseen kuvituskuvia, nyt oli ilo jatkaa heidän kanssaan. Rosk'n Roll…

Henkilöbrändi uusiksi vaikuttavien kuvien avulla

Ammattimaisilla valokuvilla luot ja vahvistat henkilöbrändiäsi. Vaikutat ensi silmäyksellä, erotut joukosta ja innostat ottamaan yhteyttä. Tuotan sinulle vaikuttavat kuvat omille nettisivuillesi, LinkedIn-, Twitter- profiileihisi, ja muihin henkilöbrändisi kanaviin. Tuo persoonasi ja osaamisesi esiin näyttävästi.  Asiakastarina: Larissa Rima, markkinointi- ja viestintäalan asiantuntija, halusi uudistaa ammatillista profiiliaan ja brändiään, koska hän oli…

Raakaa ruokakuvausta: Peuranlihan käsittelyä teurastamossa

Ruokakuvaus on yksi valokuvauksen lempiteemoistani. Minua on aina kiinnostanut tarinat ja toiminta ruoan takana. On nautinnollista päästä kuvaamaan tekemisen meininkiä. Helsingin Sanomat tilasi minut kuvaamaan Joulun alla Ruoka -sivulle ronskimpaa aihetta. Minähän en verta pelkää, ja suhtaudun muutenkin mutkattomasti lihaan ja sen syömiseen. Inkoossa sijaitsevassa Viltgårdenin teurastamossa odotti minua peuran…

Hyvä kuva syntyy kyvystä nähdä ja olla läsnä

Anne Nenonen kävi haastattelemassa ja kuvaamassa minua Viestintätoimisto Joy&Orderin blogiin.  Kohtaamme kuvia koko ajan ja kaikkialla. Kuvien merkitys viestinnässä on kasvanut viime vuosien aikana huimasti. Yhä useammin katsomme ensin kuvan, ja päätämme sen perusteella, ansaitseeko viesti huomiomme ja aikaamme. Kutsuimme kuvaajaystävämme Milla von Konowin kahville ja kysyimme häneltä, mikä on…