Valokuvaus Milla von Konow
Henkilökuvaus

Henkilökuvaus

Henkilökuvaus – löydä paras itsesi ja onnistu valokuvissa

ProfileUp -henkilökuvaus nostaa brändiäsi 

Onko sinulle henkilökuvaus ajankohtaista? Olisiko aika uudistaa ammatillista profiilia ja brändiä? Haetko työpaikkaa, oletko yrittäjä, asiantuntija tai taiteilija? Jos olet vaaliehdokkaana, edustavat henkilökuvat ovat avainasemassa menestyksen polullasi.

Ammattimaisilla valokuvilla luot luottamusta jo ensi silmäyksellä, erotut joukosta ja innostat ottamaan yhteyttä. ProfileUp valokuvauksessa tuotan sinulle vaikuttavat profiilikuvat LinkedIn-, Twitter- profiileihisi, ja muihin henkilöbrändisi kanaviin. Tuo persoonasi ja osaamisesi esiin näyttävästi! Työnhakijalle edustavasta CV-kuvasta on hyötyä. Tuote sopii myös yrityksen henkilöstökuvaukseen.

ProfileUp -henkilökuvaus sisältää

 • Kuvaussuunnittelun eli keskustelun kanssasi, tyylin ja värimaailman suunnittelun
 • Ohjeistuksen kuvaukseen eli avun vaatteiden valinnassa, ihonhoito- ja meikkivinkit
 • Kuvausmeikin fiksaus
 • Kuvauksen studiollani Vallilassa Helsingissä 
 • Yhteensä 3 kuvaa käyttöösi. Kolme edustavaa kuvaa sinusta sekä someprofiileihin sopivan kansikuvan (LinkedIn, Twitter, Facebook, Soundcloud jne.) Kansikuva ja profiilikuva muodostavat tehokkaan kokonaisuuden. Kurkkaa miltä LinkedIn profiilikuva-kokonaisuus näyttää: https://www.linkedin.com/in/larissarima/

Varmistan kuvaustilanteessa, että ilmiasusi  on edustava. Kuvaushetki on kiireetön, jotta ehdit rentoutua ja pääset sinuiksi kameran kanssa. Pidän sinusta hyvää huolta.

ProfileUp Mini

Voit varata ajanvarauskalenterista myös pienemmän ProfleUp Mini- kuvauksen, mikä sisältää 2 valokuvaa.

Varaa aikasi henkilökuvaukseen:

Henkilökuvauksissa suosittelen studion valojen heijastukseen sopivaa kuvausmeikkiä. Teen itse keveitä kuvausmeikkejä. Voin meikata sinut tai voimme tehdä meikin yhdessä. Voit  tilata kampauksen ammattilaiselta kumppaniltani. Ota yhteys sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella minuun, niin sovitaan näitä yksityiskohtia!

Asiakkaani kertovat usein, että valokuvaus kohotti heidän itseluottamustaan. 

“Milla onnistui tehtävässään täydellisesti. Valokuvauksesta sopiminen oli helppoa, koska Milla saa hyvin kiinni kuvattavan toiveista ja tarpeista. Tiedän, että hänellä syntyy visio, kun kerron, mitä tavoitellaan ja mihin käyttötarkoitukseen kuvat tulevat. Ei tarvitse jännittää yhtään.” Larissa Rima

Valokuvauksen voi toteuttaa myös sovitussa miljöössä pääkaupunkiseudulla. Kysy tarjousta!

ProfileUp -valokuvaus on mahdollista myös ryhmille, vaikka yrityksesi tiloissa. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teille sopiva kokonaisuus, jolle saat kiinteän hinnan.

Henkilökuvaus asiantuntijan nettisivuille

Suunnittelen ja kuvaan eri alojen asiantuntijoille henkilökuvakokonaisuuksia. Henkilökuvauksessa otan huomioon nettisivujen rakenteen ja visuaalisen ilmeen, jotta kokonaisuus olisi vaikuttava ja kertova. Tuotan nettisivuille myös kuvituskuvat, jotka luovat yhtenäisen ilmeen. Brändäävässä henkilökuvauksessa, missä tehdään myös nettisivujen kuvitus, otan huomioon mahdollisesti muitakin julkaisupaikkoja, kuten sosiaalinen media, lehdistö, painotuotteet.

Asiantuntijan nettisivujen henkilökuvauksen laajuus räätälöidään kuvatarpeidesi mukaan. Kysy tarjousta!

 

Henkilökuvaus on monipuolinen laji

Teen henkilökuvauksia laajasti erilaisiin tarkoituksiin. Henkilökuvaus on minulle rakas valokuvauksen lajityyppi. Tyylinä voi olla dokumentaarinen henkilökuva, rakennettu henkilökuva, edustuskuva studiossa tai miljöömuotokuva. Kuvaan henkilökuvia asiakkaan tarpeen mukaan medioille ja yrityksille. Henkilöstökuvat suunnittelen ilmeeltään yhtenäiseksi ja erottuvaksi.

Katso lisää erilaisia henkilökuviani galleriasta: henkilokuva

 

ProfileUp Asiantuntijalle

Tuoreen, ammattimaisen kuvan avulla erotut joukosta ja innostat ottamaan yhteyttä. Myös teksteihin kannattaa satsata, sillä verkosta haetaan henkilön nimellä tietoja opiskeluajoista alkaen läpi uran, eläkeläisen luottamustehtäviin asti. 

Verkko on estradi ja väylä menestykseen. Kotikutoinen profiili on helppo ohittaa, ja kilpailijasi menevät ohi. ProfileUp -palvelumme sparraa parhaat puolesi esille, niin kuvassa kuin esittelytekstissäkin. Edustava profiili buustaa yhtä lailla työnhakijaa, myyjää, asiantuntijaa, yritysjohtoa kuin startup-yrittäjääkin. Laitetaan profiilisi sivustoilla ja somessa kerralla kuntoon! 

 • taustatiedot verkkolomakkeella
 • ideointi ja ohjeet valokuvausta varten
 • studiokuvaus
 • kuvankäsittely, 2 valmista kuvaa
 • henkilökohtainen konsultaatio
 • henkilöesittelyteksti, jota voit käyttää esim LinkedIn:issä, verkkosivustolla ja CV:ssä

Toteutus yhteistyössä:

evida Oy, viestinnän asiantuntija Sari Olsio, sari.olsio@evida.fi, 040 5039712

www.evida.fi

Kysyy lisää palvelustamme!