Valokuvaus Milla von Konow
Milla

Milla

Milla von Konow on valokuvaaja, visuaalisen viestinnän ammattilainen, Taiteen Maisteri.

”Olen yritysten ja medioiden luottovalokuvaaja, joka rakentaa virrasta erottuvia kuvaratkaisuja. Kuvissani tuon tapahtumat, yritykset ja niiden ihmiset esiin parhaassa valossa. Puhun myös markkinoinnin kieltä.

Opastan yrityksiä tarkastelemaan kuviaan säännöllisesti asiakkaidensa silmin – ne ovat tuoretuotteita, jotka kannattaa pitää raikkaina ja ajan tasalla aina. 

Olen näkemyksellinen viestinnän moniosaaja. Henkilöbrändäyksen tulenkantaja.

Mottoni on ”Kuva on päivän sana”. Tuotan hilpeän dramaattisia, tarinallisia kuvia.”

Idea ja tarina ovat rakkaita lähtökohtia kuvasuunnittelussa. Millalla on kykyä ja taitoa nähdä kuvat etukäteen. Tilaajan tarpeiden huomiointi ja yhteistyö graafisen suunnittelijan kanssa sujuu. Aikatauluista pidetään kiinni. 

Milla von Konowin asiakkaita ovat yritykset, organisaatiot ja mediat. Kuvaratkaisuja yritysten ja yhteisöjen moniin tarpeisiin. Kuvapankin tuottaminen kuvasuunnittelusta valmiisiin valokuviin.

Organisaatioviestinnän tarpeisiin monipuolista kuvaa asiakkaana mm Verohallinto, Familia, Savoy-teatteri, YTHS, Yritys Espoo, Uudenmaan liitto.

Yrityasiakkaita: UPM, Stora Enso, Fonzit Oy, Putkiwuorio Oy, Rosk’n Roll Oy, Kesko, Triofloor Oy, Akustikot Helimäki, Digiteam Oy ja Fiskars Oyj, Kunto&terveys50 ja E.Laiho Oy.

Kuvajournalisti ja toimittaja asiakkaina sanoma-, aikakaus-, ja yrityslehtiä mm Helsingin Sanomat, Nyt -liite, Avotakka, Meidän Mökki, Seura, Kotiliesi, Kodin Kuvalehti, ET, Hyvä terveys, GlorianKoti ja Matka-lehti

Järjestölehtiä Myynnin ja Markkinoinnin ammattilaiset MMA, Opettaja-lehti, Motiivi. Asiakaslehtiä OP-Pohjola ja Apteekkari-lehti.

Lukuisia kuva & juttu -paketteja lehdille. Näissä erikoistunut koti- ja matkailu-, sekä ruoka-aiheisiin: Lohturuokaa -sarja ilmestyi Helsingin Sanomissa.

Lähiruokaan keskittyvän valtakunnallisen Ruokamatkailumedian Ruokaretki perustaja ja luova johtaja vuodesta 2016 -2022.

Kuvannut valokuvat kirjoihin ”Popsoppaa” , Tammi 2000 ja ”Ihanat lahjat” Moreenikustannus 2010. Lasten keskuksen kirjasarjaan kuvannut kuvituskuvat (2011-2014) ”Kamarista Oopperaan”, 2018. Voikukka! Pientareelta pataan, Teoskustantamo 2020. Sano se sukkasin, Tammi 2021.

Palkittu Sitran järjestämässä Brändää Provinssi -valokuvakilpailussa 2011, jossa haettiin kuvia maaseudun uusista rooleista. Vuoden reportaasi-palkinto 1997. Henkilökuvista palkittu myös Vuoden lehtikuva-kisassa.

Opiskellut taiteen maisteriksi Taideteollisessa korkeakoulussa (nyk. Aalto-yliopisto). Journalismiin syventyviä opintoja Tampereen yliopiston tiedotusopinlaitoksella.