Valokuvaus Milla von Konow
Henkilöstökuvaus

Henkilöstökuvaus

Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara. Yrityksessä työskentelevät ihmiset kiinnostavat, nettisivut ovat kuin näyteikkuna yrityksen toimintaan ja ihmisiin. Henkilöstön on hyvä näkyä verkossa kasvoillaan, sillä yrityksen yhteystietoja haetaan nettisivuilta usein. Paitsi että henkilöstökuvat on hyvä pitää ajantasalla, myös laatuun kannattaa kiinnittää huomio.

Suunnitellaan yhtenäiset ja persoonalliset henkilöstökuvat. Voimme sopia kuvauspaikaksi yrityksen toimitilan tai tehdä kuvaukset studiolla Vallilassa. Kuvaus on mahdollista järjestää erilaisissa lokaatioissa ulkona tai vuokrata erityinen tila. Henkilöstökuvaus on kiva ohjelmanumero yrityksen virkistyspäivän yhteydessä.

”Olet saanut kuviin meidän ihmisistä esiin sen sydämellisimmän puolen. Jotain taikaa sinussa on. Ja paljon taitoa myös!

Henkilöstökuvauksen suunnitteluun vaikuttaa valitun paikan lisäksi aika ja henkilöstön koko. Yhden henkilön kuvaukseen tarvitaan minimissään 20 minuuttia. Mutta enemmän on parempi, jotta rento ja stressitön tunnelma säilyy. Kuvaan paljon ns. tavallisia ihmisiä. Jos kameran edessä oleminen aristaa, kuvaukseen on hyvä varata aikaa. Kuvauksessa keskityn jokaiseen kuvattavaan erikseen, ja annan ohjeita kuinka parhaimmat puolesi pääsevät esille. 

Henkilöstökuvauksen yhteyteen voi suunnitella tiimi- ja ryhmäkuvauksia. Ryhmäkuvaukset vievät järjestelyineen enemmän aikaa, koska tavoitteena on, että kaikki ryhmässä olevat näyttävät hyvältä.

Alla esimerkkejä henkilöstökuva -kokonaisuuksista. Kuvaukset on tehty asiakkaan omissa tiloissa. Olen suunnitellut yhtenäisen kuvailmeen ja värimaailman. Ohjeistanut etukäteen kuvaukseen saapuvia. Mukana myös ammattilainen kuvausmeikkaaja, mitä suosittelen kaikille henkilökuvauksissa, myös miehille. Kuvauksessa keskityn jokaiseen kuvattavaan erikseen, ja annan ohjeita kuinka parhaimmat puolesi pääsevät esille. 

Kuvaesimerkeissä henkilöstökuvat neljälle eri asiakkaalle: UPM, Savoy-teatteri / Helsingin kaupunki, Amersports, Insinööritoimisto Akustikot Helimäki ja YritysEspoo. Lisäksi ryhmäkuvia ja tiimikuvia.