Milla

 

Milla von Konow on valokuvaaja ammattilainen, Taiteen Maisteri.

“Olen yritysten ja medioiden luottovalokuvaaja, joka rakentaa virrasta erottuvia kuvaratkaisuja. Kuvissani tuon tapahtumat, yritykset ja niiden ihmiset esiin parhaassa valossa. Puhun myös markkinoinnin kieltä. Opastan yrityksiä tarkastelemaan kuviaan säännöllisesti asiakkaidensa silmin – ne ovat tuoretuotteita, jotka kannattaa pitää raikkaina ja ajan tasalla aina. 
Olen näkemyksellinen viestinnän moniosaaja. Henkilöbrändäyksen tulenkantaja.
Mottoni on “Kuva on päivän sana”. Tuotan hilpeän dramaattisia, tarinallisia kuvia.”

Idea ja tarina ovat rakkaita lähtökohtia kuvasuunnittelussa. Millalla on kykyä ja taitoa nähdä kuvat etukäteen. Tilaajan tarpeiden huomioonotto ja yhteistyö graafisen suunnittelijan kanssa sujuu. Aikatauluista pidetään kiinni. 

Milla von Konowin asiakkaita ovat yritykset ja mediat. Kuvaratkaisuja yritysten moniin tarpeisiin. Kuvajournalisti ja toimittaja asiakkaina sanoma-, aikakaus-, ja yrityslehtiä. Nettisivujen rakentelua WordPress alustalle. Sosiaalisen median kanavat ovat hallussa. Milla on lisäksi toiminut tiedottajana ja yhteisömanagerina jo vuosia mm Lohjan Kamarikuoron palveluksessa: Kamarikuoro

Toiminut alalla parinkymmenen vuoden ajan. Asiakkaina mm Helsingin Sanomat, Nyt -liite, Avotakka,  Meidän Mökki, Seura, Kotiliesi, Kodin Kuvalehti, ET, Hyvä terveys, GlorianKoti. Asiakaslehdistä OP-Pohjola ja Pilttipiiri.

Lukuisia kuva & juttu -paketteja lehdille. Näissä erikoistunut koti- ja matkailu-, sekä ruoka-aiheisiin: Lohturuokaa -sarja ilmestyi Helsingin Sanomissa.

Lähiruokaan keskittyvän valtakunnallisen Ruokamatkailumedia Ruokaretki.fi perustaja ja luova johtaja vuodesta 2016.

Yrityasiakkaita: Kesko, Triofloor Oy, Akustikot Helimäki, Kupari Solutuons Oy, Fiskars Wärdshus ja Fiskars Oyj, Compile Solutions, Kunto&terveys50 ja E.Laiho Oy.

Kuvannut valokuvat kirjoihin “Popsoppaa” , Tammi 2000 ja “Ihanat lahjat” Moreenikustannus 2010. Lasten keskuksen kirjasarjaan kuvannut kuvituskuvat (2011-2014)

Kuluttajapuolella aloittanut vastasyntyneiden studiokuvauspalvelun keväällä 2015: http://vastasyntynyt.com.

Palvelu kenelle tahansa naiselle ja miksi ei miehellekin. Upeita, edustavia kuvia Muutosleikki.fi

Palkittu Sitran järjestämässä Brändää Provinssi -valokuvakilpailussa 2011, jossa haettiin kuvia maaseudun uusista rooleista. Vuoden reportaasi-palkinto 1997. Henkilökuvista palkittu myös Vuoden lehtikuva-kisassa.

Opiskellut taiteen maisteriksi Taideteollisessa korkeakoulussa (nyk. Aalto-yliopisto) ja valmistunut 1993. Journalismiin syventyviä opintoja Tampereen tiedotusopinlaitoksella.