Henkilökuvaus

Henkilökuvaus – löydä paras itsesi ja onnistu valokuvissa

ProfileUp! -valokuvaus nostaa henkilöbrändiäsi 

Onko aika uudistaa ammatillista profiilia ja brändiä? Haetko työpaikkaa, oletko yrittäjä, asiantuntija tai taiteilija? Ammattimaisilla valokuvilla luot luottamusta jo ensi silmäysellä, erotut joukosta ja innostat ottamaan yhteyttä. Tuotan sinulle vaikuttavat kuvat omille nettisivuillesi, LinkedIn-, Twitter- profiileihisi, ja muihin henkilöbrändisi kanaviin. Tuo persoonasi ja osaamisesi esiin näyttävästi!

ProfileUp! -valokuvaus sisältää

  • Kuvaussuunnittelun eli keskustelun kanssasi, tyylin ja värimaailman suunnittelun
  • Ohjeistuksen kuvaukseen eli avun vaatteiden valinnassa, ihonhoito- ja meikkivinkit
  • Kuvauksen studiollani Kaapelitehtaalla Helsingissä.
  • Yhteensä 4 kuvaa käyttöösi. Kolme edustavaa kuvaa sinusta sekä someprofiileihin sopivan kansikuvan (LinkedIn, Twitter, Facebook, Soundcloud jne.) Kansikuva ja profiilikuva muodostavat tehokkaan kokonaisuuden. Kurkkaa miltä LinkedIn profiilikuva-kokonaisuus näyttää: https://www.linkedin.com/in/larissarima/

Varmistan kuvaustilanteessa, että ilmiasusi  on edustava. Kuvaushetki on kiireetön, jotta ehdit rentoutua ja pääset sinuiksi kameran kanssa. Pidän sinusta hyvää huolta.

Asiakkaani kertovat usein, että valokuvaus kohotti heidän itseluottamustaan. 

“Milla onnistui tehtävässään täydellisesti. Valokuvauksesta sopiminen oli helppoa, koska Milla saa hyvin kiinni kuvattavan toiveista ja tarpeista. Tiedän, että hänellä syntyy visio, kun kerron, mitä tavoitellaan ja mihin käyttötarkoitukseen kuvat tulevat. Ei tarvitse jännittää yhtään.” Larissa Rima

Hinta: 434 eur (sis alv 24%)

Lisäkuvat: 50 eur kpl

Valokuvauksen voi toteuttaa myös sovitussa miljöössä pääkaupunkiseudulla.

Suosittelen tilaamaan myös kuvausmeikkipalvelun ammattilaiselta kumppaniltani.

ProfileUp! -valokuvaus on mahdollista myös ryhmille, vaikka yrityksesi tiloissa. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teille sopiva kokonaisuus, jolle saat kiinteän hinnan.

 

 

ProfileUp! Asiantuntijalle

Tuoreen, ammattimaisen kuvan avulla erotut joukosta ja innostat ottamaan yhteyttä. Myös teksteihin kannattaa satsata, sillä verkosta haetaan henkilön nimellä tietoja opiskeluajoista alkaen läpi uran, eläkeläisen luottamustehtäviin asti. 

Verkko on estradi ja väylä menestykseen. Kotikutoinen profiili on helppo ohittaa, ja kilpailijasi menevät ohi. ProfileUp! -palvelumme sparraa parhaat puolesi esille, niin kuvassa kuin esittelytekstissäkin. Edustava profiili buustaa yhtä lailla työnhakijaa, myyjää, asiantuntijaa, yritysjohtoa kuin startup-yrittäjääkin. Laitetaan profiilisi sivustoilla ja somessa kerralla kuntoon! 

  • taustatiedot verkkolomakkeella
  • ideointi ja ohjeet valokuvausta varten
  • studiokuvaus
  • kuvankäsittely, 2 valmista kuvaa
  • henkilökohtainen konsultaatio
  • henkilöesittelyteksti, jota voit käyttää esim LinkedIn:issä, verkkosivustolla ja CV:ssä

Toteutus yhteistyössä:

evida Oy, viestinnän asiantuntija Sari Olsio, sari.olsio@evida.fi, 040 5039712

www.evida.fi

Kysyy lisää palvelustamme!