Edustavat henkilöstökuvat ovat hyvä sijoitus yritykselle ja yhteisölle
Edustavat henkilöstökuvat ovat hyvä sijoitus yritykselle ja yhteisölle

Edustavat henkilöstökuvat ovat hyvä sijoitus yritykselle ja yhteisölle

Rennot ja hyväntuuliset henkilökuvat syntyvät vuorovaikutuksesta 

Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara. Yrityksessä työskentelevät ihmiset kiinnostavat, verkkosivut ovat kuin näyteikkuna yrityksen toimintaan ja ihmisiin. Henkilöstön on hyvä näkyä verkossa kasvoillaan, sillä yrityksen yhteystietoja haetaan nettisivuilta usein. Paitsi, että henkilöstökuvat on hyvä pitää ajantasalla, myös laatuun kannattaa kiinnittää huomio. Henkilökuvat ovat kuin pr-kuvia, mainoskuvia. 

Asiakkaiden on helpompi ottaa yhteyttä, kun nettisivuilla on luottamusta herättävät ammattimaisesti toteutetut henkilöstökuvat.

Valokuvaan monesti tavallisia ihmisia, oli kyseessä sitten lehtijuttu tai yrityksen henkilöstö. Ihmisten kuvaamisessa on kyse kohtaamisesta ja läsnäolosta. Monia ihmisiä valokuvaus jännittää, jopa pelottaa. On oma taitonsa tehdä kuvaustilanteesta rento ja iloinen, saada henkilö mukaan leikkiin. Kuvattavilla on kuulemma ollut helppoa kanssani. Minua sanotaan tunneälykkääksi valokuvaajaksi.

“Olet saanut henkilökuviin meidän ihmisistä esiin sen sydämellisimmän puolen. Jotain taikaa sinussa on. Ja paljon taitoa myös!” – YritysEspoo –

Työskentelytapani on kokonaisvaltainen, visuaalista viestintää tukeva. Suunnittelen ja toteutan yhtenäiset ja persoonalliset henkilöstökuvat. Tavoitteena on monipuolisesti käytettävät henkilökuvat niin verkkosivuilla, somessa kuin pressikäytössä, käyttökohteita on lukuisia. Jos henkilöstöön ajan mittaan tulee muutoksia, samalla kuvauskonseptilla voi jatkaa.

Voimme sopia kuvauspaikaksi yrityksen toimitilan tai tehdä kuvaukset studiolla Vallilassa. Kuvaus on mahdollista järjestää erilaisissa lokaatioissa ulkona tai vuokrata erityinen tila. Henkilöstökuvaus on kiva ohjelmanumero yrityksen virkistyspäivän yhteydessä.

Henkilöstökuvauksen suunnitteluun vaikuttaa valitun paikan lisäksi aika ja henkilöstön koko. Yhden henkilön kuvaukseen tarvitaan minimissään 15 minuuttia. Mutta enemmän on parempi, jotta rento ja stressitön tunnelma säilyy. Kuvaan paljon ns. tavallisia ihmisiä. Jos kameran edessä oleminen aristaa, kuvaukseen on hyvä varata aikaa. Kuvauksessa keskityn jokaiseen kuvattavaan erikseen, ja annan ohjeita kuinka parhaimmat puolesi pääsevät esille. 

Henkilöstökuvauksen yhteyteen voi suunnitella tiimi- ja ryhmäkuvauksia. Ryhmäkuvaukset vievät järjestelyineen enemmän aikaa, koska onhan se aina parempi, että kaikki ryhmässä olevat näyttävät hyvältä.

Huomioin asiakasta ja kuvattavia jo kuvien suunnitteluvaiheessa. Toimitan kuvattaville valmistautumis-ohjeita, jotta kuvaukseen saapuminen olisi helpompaa. 

Alla muutamia esimerkkejä henkilöstökuva -kokonaisuuksista. Kuvaukset on tehty asiakkaan omissa tiloissa studiovalaistuksen kera. Voin siis pystyttää pop-up studion tilaasi.

Olen suunnitellut yhtenäisen kuvailmeen ja värimaailman. Ohjeistanut etukäteen kuvaukseen saapuvia. Mukana myös ammattilainen kuvausmeikkaaja, mitä suosittelen kaikille henkilökuvauksissa, myös miehille. Kuvauksessa keskityn jokaiseen kuvattavaan erikseen, ja annan ohjeita kuinka parhaimmat puolesi pääsevät esille. 

Henkilöstökuvat neljälle eri asiakkaalle: Savoy-teatteri / Helsingin kaupunki, Amersports, Insinööritoimisto Akustikot Helimäki ja YritysEspoo.

Henkilöstökuvaus sivulle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.