Jäteasemalla rokkaa, yrityskuvausta rennoin rantein
Jäteasemalla rokkaa, yrityskuvausta rennoin rantein

Jäteasemalla rokkaa, yrityskuvausta rennoin rantein

Seija Rosk’n Rollin jätehuollosta mesetteli: ”Meillä olisi moninaisia yrityskuvaus -tarpeita. Olemme kasaamassa vuoden 2018 vuosikertomussivustoa, ja nyt ensihätään kuvia kaivataan sinne. Pyritään kuitenkin kuvaamaan aiheita, joista meillä muutenkin on ”kuvavajausta”, jotta kuvat olisivat mahdollisimman monessa hyödyksi.”

Unelmahomma. Kuvasin jo 2018 vuosikertomukseen kuvituskuvia, nyt oli ilo jatkaa heidän kanssaan. Rosk’n Roll tekee tärkeää työtä jätteenkäsittelyn parissa. Jäteaseman miljöö on rouhea ja kuvituskuvissa halutaan käyttää aseman omia työntekijöitä malleina. Mikäpä olisi sen mukavampi kombo! Tykkään ohjata ja kuvata ns tavallisia ihmisiä omassa työympäristössään.

Kun kuvaus sattui toukokuulle, myös romunkeräysauto Romulus ja ongelmajäteauto Otto olivat liikkeellä. Kuvasin Tammisaaressa keräysautoja in action, kun autot pysähtyivät puoleksi tunniksi vastaanottamaan jätteitä. Järkkäsin kuvien äiti ja poika -mallit. Vaikka tämä kuvaustilanne oli reportaasimainen, katukuvausta muistuttava, kaikissa yrityskuvauksissa on tarpeen sopia etukäteen, ketä saa ja ketä ei saa kuvata. Kuvia tullaan käyttämään mm seinäkalenterin kuvitukseen.

Samalla viikolla koululaiset kilpailivat kierrätysexpertti -kisassa. Kuvasin palkintojen jakoa, kuvat lähtivät paikalliseen sanomalehteen kuvitukseksi.

Lisäksi kävimme ihailemassa kätevän monilokeroauton toimintaa erään omakotitalon nurkalla. Auto tyhjentää erityyppiset jätteet omiin lokeroihinsa. Tämä tapahtuma tallentui myös videolle.

Monensorttista kuvaa yrityksen viestinnän ja markkinoinnin tarkoituksiin tuli viikon sisällä kuvattua. Alla kuvagalleriassa lisäksi helmikuisen session 2018 kuvia.

”Kyllä voi olla yrityskuvauksissa hauskaa! Naurua riitti, kun Milla kävi kuvailemassa meitä Lohjan Munkkaalla. Priimaa jälkeä, kiitos Milla!”

— Viestintäsuunnittelija Seija Päiväsalo-Nykänen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *