Henkilöbrändi uusiksi vaikuttavien kuvien avulla
Henkilöbrändi uusiksi vaikuttavien kuvien avulla

Henkilöbrändi uusiksi vaikuttavien kuvien avulla

Ammattimaisilla valokuvilla luot ja vahvistat henkilöbrändiäsi. Vaikutat ensi silmäyksellä, erotut joukosta ja innostat ottamaan yhteyttä. Tuotan sinulle vaikuttavat kuvat omille nettisivuillesi, LinkedIn-, Twitter- profiileihisi, ja muihin henkilöbrändisi kanaviin. Tuo persoonasi ja osaamisesi esiin näyttävästi. 

Asiakastarina:

Larissa Rima, markkinointi- ja viestintäalan asiantuntija, halusi uudistaa ammatillista profiiliaan ja brändiään, koska hän oli etsimässä uutta työtä. Aikaisemmat valokuvat loivat vahvan mielleyhtymän edelliseen työpaikkaan. Larissa ei myöskään enää näyttänyt samalta kuin vanhoissa kuvissaan.

“Halusin kuvien avulla välittää energistä ja uudistusmielistä persoonaani. Toivoin kuviin iloa, raikkautta, rohkeutta, rosoa ja tyyliä siten, että ne eivät kuitenkaan tee minusta vaikeasti lähestyttävää. Koska olen markkinoinnin ja viestinnän ammattilainen, haluan myös näyttää sellaiselta, elää niin kuin itse opetan.”

Olimme Larissan kanssa tehneet yhteistyötä jo joitakin vuosia eri projekteissa, mutta en ollut koskaan ennen kuvannut Larissaa.

“Luotin Millaan täysin, enkä edes harkinnut muita vaihtoehtoja. Hän onnistui tehtävässään täydellisesti. Valokuvauksesta sopiminen oli helppoa, koska Milla saa briiffistä hyvin kiinni. Tiedän, että hänellä syntyy visio, kun kerron, mitä tavoitellaan ja mihin käyttötarkoitukseen kuvat tulevat. Ei tarvitse jännittää yhtään.”

Kuvaushetki studiollani oli Larissan mielestä varsin miellyttävä. Meillä oli hauskaa! Autoin vaatteiden valinnassa ja katsoin huolella asun, meikin ja hiukset läpi ennen kuvausta. Annoin kuvauksen aikana täsmäohjeita vartalon ja kasvojen asentoon. Ilmeitä ohjasin hienovaraisesti: “Kieli hampaiden taakse, leukaa ylemmäs, kasvoja valoa kohti!” Tavoitteeni on rauhallinen, kiireetön tunnelma, joka antaa asiakkaalle aikaa asettua ja rentoutua.

“Lopputulokselta en olisi voinut enempää toivoa. Tilasin kuvat työnhakuun, mutta näillä kuvillahan olisi päässyt ties vaikka pressaksi!😁Kuvat tulivat nopeasti, ja ne oli kätevä ladata itselle pilvestä. Käytän aktiivisesti useita sosiaalisen median tilejä, ja profiilini saivat täysin uuden ilmeen. Kuvat välittävät hienosti todellista minääni. Niissä on voimaa ja energiaa. Minua ilahdutti erityisesti Millan ideoimat vahvat taustat sekä some-tilien kansikuvien kokoon räätälöity versio. Aion käyttää kuvia myös omilla verkkosivuillani. Paitsi, että kuvien avulla kirjaimellisesti luon nahkani, uudistan henkilöbrändini ja erotun massasta, sain niistä lisää itseluottamusta ja valtavasti hyvää mieltä.”

Pitihän sitä vielä kuvauksien päätteksi ottaa yhteis-selfie 🙂

Tilaa henkilökuvaus, tutustu ProfileUp palveluuni: https://www.millavonkonow.fi/henkilokuvaus/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *