Milla

Milla von Konow kuvaa ja kertoo tarinaa ihmisistä ympyröissään. Milla saa kuvattavat tuntemaan itsensä erityiseksi. Kuvat ovat tehokkaita, yllätyksellisiä ja hauskojakin. 

Idea ja tarina ovat rakkaita lähtökohtia kuvasuunnittelussa. Millalla on kykyä ja taitoa nähdä kuvat etukäteen. Tilaajan tarpeiden huomioonotto ja yhteistyö graafisen suunnittelijan kanssa sujuu. Aikatauluista pidetään kiinni. 

Milla von Konow on pro-valokuvaaja ja toimittaja asiakkaina sanoma-, aikakaus-, ja yrityslehtiä. Sisältöä myös yritysten ja yhteisöjen nettisivuille. Nettisivujen rakentelua WordPress alustalle. Milla on lisäksi toiminut tiedottajana ja yhteisömanagerina jo vuosia mm Lohjan Kamarikuoron palveluksessa: Kamarikuoro

Toiminut alalla parinkymmenen vuoden ajan. Asiakkaina mm Helsingin Sanomat, Nyt -liite, Avotakka,  Seura, Kotiliesi, Kaks plus ja Kotilääkäri.  Kodin Kuvalehti, ET, Hyvä terveys, GlorianKoti. Asiakaslehdistä OP-Pohjola ja Pilttipiiri. Lukuisia kuva & juttu -paketteja lehdille. Erikoistunut ruoka-aiheisiin: Lohturuokaa -sarja ilmestyi Helsingin Sanomissa.

Lähiruokaan keskittyvän valtakunnallisen Ruokamatkailumedia Ruokaretki.fi perustaja ja luova johtaja 2016.

Yrityasiakkaita: Triofloor Oy, Akustikot Helimäki, Kupari Solutuons Oy, Fiskars Wärdshus ja Fiskars Oyj ja E.Laiho Oy.

Kuvannut valokuvat kirjoihin ”Popsoppaa” , Tammi 2000 ja ”Ihanat lahjat” Moreenikustannus 2010. Lasten keskuksen kirjasarjaan kuvannut kuvituskuvat (2011-2014)

Kuluttajapuolella aloittanut vastasyntyneiden studiokuvauspalvelun keväällä 2015: http://vastasyntynyt.com.

Palvelu kenelle tahansa naiselle ja miksi ei miehellekin. Upeita, edustavia kuvia Muutosleikki.fi

Palkittu Sitran järjestämässä Brändää Provinssi -valokuvakilpailussa 2011, jossa haettiin kuvia maaseudun uusista rooleista. Vuoden reportaasi-palkinto 1997. Henkilökuvista palkittu myös Vuoden lehtikuva-kisassa.

Opiskellut taiteen maisteriksi Taideteollisessa korkeakoulussa ja valmistunut 1993. Journalismiin syventyviä opintoja Tampereen tiedotusopinlaitoksella.